Homepage   Ons op facebook Ons op you-tube Ons op you-tube Ons op you-tube Onze webshop   

schrijffouten
 
 

dharma-lotus > reiki-lotus > schrijfvouten

De schrijf- en stijlfouten op onze sites en e-boeken zijn voor sommigen een doorn in het oog, en het is mijn bedoeling die doorn te laten waar hij is.
Als ik teksten maak lees ik deze nooit door op dergelijke fouten, schrijffouten bestaan namelijk niet. Ze bestaan enkel bij de gratie van regels en afspraken. Zo is de t/d/dt/ een gemaakte regel. Als ik die regel niet hanteer heb ik dus ook geen fouten.

Wie zijn anderen om voor mij te bepalen wat fout is? Ik heb nergens last van, ik doe er anderen geen kwaad mee, dus is er niets fout. Zo is het ook met ons als persoon, veel van onze tekortkomingen/blokkades/fouten zijn er bij de gratie van de conditionering, de wens van andere waar wij aan zouden moeten voldoen.
Als je met Reiki, Tantra, Sweda, Yoga of meditatie aan de slag gaat, doe je dat om een spiritueel proces af te gaan leggen. En van de basisvoorwaarden is dan loslaten. Het loslaten van de conditionering, het loslaten van regels en structuren en het loslaten van de identificatie met ons lijden. Elk spiritueel proces behoort je compromisloos te maken op spiritueel niveau.

Mijn teksten zijn leesbaar, maar voldoet niet aan het ABN-groene boekje en vanuit die context zijn ze niet foutloos.
Ergeren deze fouten je dermate dan zijn er vele foutloze sites die je vast verder kunnen helpen. In elk ander geval, wees welkom....